Bytte lås: Hva skal jeg velge?

Av Odd-Harald Danielsen 23. november 2017

Mistenker du at den gamle dørlåsen ikke gir god nok sikkerhet? Svaret får du ved å ta en kikk på sylinderen. Uansett er det mye å hente på en oppgradering.

Les mer ›

Temaer: Lås, Elektronisk lås

Den enkleste låsen du kjøper er den du slipper å montere

Av Jonny Jensen 9. november 2017

Hvis du skal ha ny inngangsdør, er det smart å bestille den ferdig utstyrt med den låsen du vil ha. Da slipper du å lete frem verktøykassen og sørge for montering.

Les mer ›

Temaer: Digital kodelås

Hvorfor bør du ha adgangskontroll i eget hus?

Av Øystein Nesse 2. november 2017

Et varsel på mobilen bekrefter at 7-åringen har kommet hjem fra SFO. Den digitale låsen i ytterdøren gir en trygghetsfølelse som en vanlig lås ikke kan by på.

Les mer ›

Temaer: Adgangssystem, Digital kodelås

Hva passer de gamle nøklene mine til?

Av Jan André Mikalsen 26. oktober 2017

Hvor passer de gamle nøklene som har hopet seg opp etter diverse bytter av hus og leilighet? Hvis du stiller deg dette spørsmålet, er det et varsel om at du bør ta en gjennomgang av sikkerheten i eget hjem.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Borettslag: Låssystemet kan ha gått ut på dato

Av Øystein Nesse 17. oktober 2017

Er du klar over at lås og nøkler i borettslaget eller sameiet kan ha gått ut på dato? Da er det enklere for uvedkommende å få laget nøkkelkopier og ta seg inn på steder de ikke har noe å gjøre. Her kan du ta ansvar uten for store hopp i felleskostnadene.

Les mer ›

Temaer: Lås, Elektronisk lås

Slik åpner du for rørleggeren når du er på båttur

Av Håkon Sandmark 3. oktober 2017

Ikke visste jeg at fjernbetjening av den digitale kodelåsen skulle gi så mye praktisk frihet i hverdagen. Bli med på båttur!

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

7 grunner til å vurdere elektronisk kodelås til døren

Av Odd-Harald Danielsen 19. september 2017

Å miste nøklene medfører et stressmoment i hverdagen. En elektronisk kodelås til døren kan være løsningen på både dette og andre praktiske utfordringer. I tillegg er det litt kult å håndtere sikkerheten digitalt og trådløst.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Må jeg ha mange ulike nøkler til boligen min?

Av Joakim Lindström 17. august 2017

Det spørsmålet har du kanskje ikke stilt deg, men bare akseptert kaos på nøkkelknippet og smånøkler til bod og postkasse strødd rundt omkring. Det er faktisk ganske enkelt å rydde opp, samtidig som boligen blir sikrere.

Les mer ›

Temaer: Lås

Slik vedlikeholder du låsene hjemme

Av Rune Orderud 3. august 2017

Feil og mangelfullt vedlikehold av lås og hengsler kan føre til trege nøkler, slamrende dører og irriterende lyder. Her er noen enkle forebyggende grep som også betyr noe for sikkerheten.

Les mer ›

Temaer: Lås

Bør jeg bytte lås i ytterdør når jeg bytter bolig?

Av Odd-Harald Danielsen 20. juli 2017

Hvor mange nøkler finnes det til låsen i ytterdøren i boligen du nettopp har kjøpt? Hvis du ikke kan svare på det, så har du svaret på spørsmålet i overskriften.

Les mer ›

Temaer: Lås

Om Låsbloggen

Låsbloggen fra TrioVing tar for seg spørsmål om sikkerhet og trygghet hjemme hos deg. Du har kanskje behov for veiledning i en jungel av smarte adgangs- og sikkerhetsløsninger? Eller kanskje ønsker du å løse utfordringer med moderne teknologi i et gammelt hus. Bloggen vil også gi deg innspill som kan gjøre hverdagen tryggere for deg og familien.

 

Besøk også TrioVing.no

Siste innlegg

Søk i bloggen