7 grunner til å vurdere elektronisk kodelås til døren

Av Odd-Harald Danielsen 19. september 2017

Å miste nøklene medfører et stressmoment i hverdagen. En elektronisk kodelås til døren kan være løsningen på både dette og andre praktiske utfordringer. I tillegg er det litt kult å håndtere sikkerheten digitalt og trådløst.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Må jeg ha mange ulike nøkler til boligen min?

Av Joakim Lindström 17. august 2017

 

Det spørsmålet har du kanskje ikke stilt deg, men bare akseptert kaos på nøkkelknippet og smånøkler til bod og postkasse strødd rundt omkring. Det er faktisk ganske enkelt å rydde opp, samtidig som boligen blir sikrere.

Les mer ›

Temaer: Lås

Slik vedlikeholder du låsene hjemme

Av Rune Orderud 3. august 2017

 

Feil og mangelfullt vedlikehold av lås og hengsler kan føre til trege nøkler, slamrende dører og irriterende lyder. Her er noen enkle forebyggende grep som også betyr noe for sikkerheten.

Les mer ›

Temaer: Lås

Bør jeg bytte lås i ytterdør når jeg bytter bolig?

Av Odd-Harald Danielsen 20. juli 2017

Hvor mange nøkler finnes det til låsen i ytterdøren i boligen du nettopp har kjøpt? Hvis du ikke kan svare på det, så har du svaret på spørsmålet i overskriften.

Les mer ›

Temaer: Lås

Kan jeg få elektronisk lås i leiligheten min?

Av Øystein Nesse 29. juni 2017

En elektronisk lås på inngangsdøren kan være fristende og praktisk av flere grunner. Det kan by på utfordringer, men sjelden verre enn at du fikser det.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Velkommen til Låsbloggen

Av Morten Svensen 15. juni 2017

Nå har du funnet veien til bloggen om låssystemer og sikring av bolig og fritidseiendom. Her vil du finne tips og få kunnskap om et tryggere hverdagsliv og enklere håndtering av sikkerheten. Også du som jobber med sikring av private hjem kan ha nytte av Låsbloggen.

Les mer ›

Temaer: Lås

Slik sikrer du boligen etter innbruddet - eller før

Av Odd-Harald Danielsen 15. juni 2017

Mange venter med å sikre boligen til etter at de har opplevd et innbrudd. Jeg syns det er smartere å tenke forebyggende. Her er noen tips til konkrete tiltak.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås

Om Låsbloggen

Låsbloggen fra TrioVing tar for seg spørsmål om sikkerhet og trygghet hjemme hos deg. Du har kanskje behov for veiledning i en jungel av smarte adgangs- og sikkerhetsløsninger? Eller kanskje ønsker du å løse utfordringer med moderne teknologi i et gammelt hus. Bloggen vil også gi deg innspill som kan gjøre hverdagen tryggere for deg og familien.

 

Besøk også TrioVing.no

Søk i bloggen